Maximaal genot
in je eigen tuin
Bloeiende zaak
in volle groei
Voor tuinontwerp, -aanleg en -onderhoud met of zonder carport, poolhouse, tuinhuis, zwemvijver, ... kun je terecht bij Perk & Blad. Met twee creatieve tuinarchitecten – Armand en Katlijn – en 8 gedreven medewerkers ben je zeker dat je droomtuin werkelijkheid wordt.

Maak een afspraak >
Van ontluikende kiem ...

In 1993 – 2 weken voor Katlijn werd geboren – startte tuinarchitect Armand met een eenmanszaak: Armand Mathijs Projects. Al gauw kwam hij handen te kort en besloot hij om personeel in dienst te nemen. En in 2003 werd zijn eenmanszaak een vennootschap en waren er al 3 werknemers in dienst. Armand werkte graag zelf in de tuin en had niet echt de ambitie om te groeien. Daarom hield hij de natuurlijke groei van zijn bedrijf bewust tegen.

... tot diep-
gewortelde boom

Katlijn is in het tuinbedrijf van haar vader opgegroeid. Door haar liefde voor planten en tuinen, was een opleiding tot tuinarchitecte een logische keuze. Toen ze mee in het bedrijf stapte en aandeelhouder en medezaakvoerster werd, liet Armand de natuurlijke groei toe. Het gevolg: 8 mensen in dienst. De samenwerking tussen vader en dochter verloopt beter dan hij had durven hopen.

Katlijn werkt net als Armand graag mee in de tuin. Daarnaast maakt ze de planning op, tekent ze tuinontwerpen, springt ze in bij personeelstekort en verzorgt ze de verkoop. Zo valt er een groot deel van Armands schouders. Ook broer Robbe werkt intussen mee aan de tuindromen van klanten. Deze frisse wind door het bedrijf ging gepaard met een nieuwe naam: Perk & Blad.

image description
Klaar voor
de toekomst
Armands motivatie voor al die veranderingen? Waar hij is begonnen met alleen een kruiwagen en schop, wil hij dat zijn kinderen een stevige basis hebben en kunnen doen wat nodig is voor de verdere groei van hun toekomst. Daarom zijn ze 2 jaar geleden met het kantoor naar een betere locatie verhuisd. De niet-overdekte infrastructuur is sinds begin 2022 ook klaar. Nu komt er nog een opslagruimte met nieuwe kantoren erboven zodat alles mooi bij elkaar is.
De beste
kwaliteit
én service

Bij Perk & Blad gaat kwaliteit boven kwantiteit. Daarnaast krijg je een uitmuntende service: ze staan altijd voor je klaar, helpen je bij het planlezen en proberen steeds tot een compromis te komen waarin iedereen zich kan vinden. Ze begeleiden je ook vakkundig door de keuze van planten, materiaal, ... en staan je bij om je plannen bij de gemeente aan te geven. Want je mag niet zomaar een zwembad, verharding, tuinhuis, ... aanleggen. En dat vergeten heel wat klanten.

Kies jij ook voor kwaliteit?
Neem contact op om je tuindroom te bespreken.

Contacteer ons >

Laat je inspireren
bekijk onze realisaties >
Privacy policyDisclaimerBTW BE 0479 467 040